Chat with us, powered by LiveChat

Beschikbaarheid check

Het netwerk van XLFiber

XLFiber is druk bezig met het uitbreiden van het glasvezel netwerk in verschillende gebieden. Zo vind je glasvezel van XLFIber al op diverse bedrijventerreinen in Amsterdam, Heerhugowaard en Alkmaar.

Met onze postcodetool kunt u eenvoudig zien of XLFiber ook al bij u aanwezig is. Vul hieronder uw postcode, huisnummer in en bekijk direct of XLFiber al leverbaar is op uw adres. 

Wilt u weten wanneer glasvezel bij u in de straat mogelijk is, laat hier uw E-mail adres achter:

Nog geen XLFiber op uw adres maar wel interesse?

Komt er geen resultaat naar boven op uw postcode en huisnummer dan is XLFiber (nog) niet leverbaar op uw locatie. Toch kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden voor de aansluiting op het XLFiber netwerk. Ligt uw adres nabij een gebied waar XLFiber actief is, dan kunnen wij kijken naar een uitbreiding naar uw adres. Ligt XLFiber nog niet bij u in de buurt dan kijken wij graag samen met u en uw buren naar een vraagbundeling voor de aanleg van glasvezel.

Hoe werkt vraagbundeling?

Bij lokale interesse wordt vanuit het investeringsplaatje het minimaal aantal start-deelnemers berekend. Indien dit aantal haalbaar lijkt volgt de vraagbundeling en informatievoorziening. Ondernemers worden zowel individueel als collectief door ons geïnformeerd over de glasvezel mogelijkheden.

Bij voldoende deelnemers start de aanleg. In alle straten worden kabels gelegd zodat later nieuwe bedrijven zonder overlast snel aangesloten kunnen worden. Om het succes te laten voortduren worden heldere afspraken in de convenant Glasvezel vastgelegd. Hierin wordt opgenomen hoe meer deelnemers hoe lager het maandtarief!

Zoekt u snel een oplossing voor uw trage internetverbinding? Onze straalverbinding kan uw probleem binnen enkele weken oplossen en is daarmee de ideale opstap naar glasvezel. Zodra het glasnetwerk er ligt, kunt u naadloos en tegen lage kosten overstappen. Wacht niet langer en maak uw medewerkers “Internet Happy”!